Практикалық жұмыс №2. Жұмыртқадан жасалатын тағамдар. Бутербродтар. Ыстық сусындар. Өндіруші мен өңдеуші.

БЕСПЛАТНО

Размер файла: 16.54 KB

♦ Тағам және тағам әзірлеудің жолдары, ыстық сусындар және олардың түрлері туралы оқушылардың білімдерін кеңейту. Өндіруші мен өңдеуші туралы қысқаша мағлұмат беру. ♦ Ас әзірлеуде икемділіктерін қалыптастыру, өз бетімен жұмыс істеуге дағдыландыру. Экономика тарапынан түсініктерін дамыту. ♦ Еңбекке деген қызығушылығын туғызу, еңбек мәдениетіне тәрбиелеу. Сабақтың түрі: аралас, сарамандық. Сабақтың әдісі: ой-бөліс, әңгімелеу, технологиялық картамен жұмыс. Көрнекілігі: Кестелер, буклеттер, Сабақтың құрылысы: І. Ұйымдастыру бөлімі: Қызығушылығын ояту. ІІ. Негізгі бөлім. Мағынаны тану. ІІІ. Қорытынды бөлім. Ой-бөліс.(сұрақ-жауап)

Зарегистрируйтесь либо войдите в аккаунт чтобы скачать файл!

Регистрация Войти в аккаунт