«Қымыз-шипалы сусын»

БЕСПЛАТНО

Размер файла: 3.23 MB

Түйіндеме Бұл жоба арқылы зерттеу жұмыстың авторы қымыздың қасиетіне кеңірек тоқталған. Қымыз дайындау тәсілі толық зерттеліп көрсетілген. Қазақ халқының ұлттық сусыны-қымыз туралы көп деректер жинақталған. Тандап алынған тақырыбы қызық. Кіріспеде тақырыптың өзектілігі қарастырылған. Зерттеу бөлімінде қымызды дайындау барысы және автордың рөлі жақсы көрсетілген. Қорытынды бөлімінде қымыздың пайдалылығы туралы айтылған.

Зарегистрируйтесь либо войдите в аккаунт чтобы скачать файл!

Регистрация Войти в аккаунт