Ашық сабақ. Ұсақ ұн кондитерлік бұйымдары және дайындау әдістері. 11 сынып

БЕСПЛАТНО

Размер файла: 21.90 KB

Ашық сабақ. Ұсақ ұн кондитерлік бұйымдары және дайындау әдістері. 11 сынып. Тақырып бойынша «Макаронс» өнімін дайындау. Макарон (фр. macaron) — бұл креммен немесе джеммен өзара байланысқан екі дөңгелек печенье түріндегі Француз кондитерлік өнімі. Макарон түрлі түсті болып келеді. Макарон өте күрделі рецепт бойынша дайындалады, аспаздық шеберлікті қажет етеді. Макарон дайындау үшін жұмыртқаның ағы, қант ұнтағы, ұнтақталған бадам ұны және тағамдық бояғыштар қажет.

Зарегистрируйтесь либо войдите в аккаунт чтобы скачать файл!

Регистрация Войти в аккаунт