Ашық сабақ «Көкөністер мен жемістерден салат әзірлеу технологиясы» 5 сынып
Размер файла: 4.27 MB
Сабақтың тақырыбы Жемістер мен көкөністерден салаттар әзірлеу технологиясы Осы сабақта қол жеткізілетін оқу мақсаттары 5.2.4.4 — салқын тағамдарды әзірлеу технологиясын білу және қолдану. 5.1.3.1 — шығармашылық идеяларды зерттеу мен дамыту үшін ақпарат көздерімен жұмыс істеу. Сабақтың мақсаты Көкөністер туралы біліктілігін арттыру, салат түрлерімен таныстыру,салаттардың қалай даярланантынын түсіндіру Жетістік критерийлері Оқушылар: • академиялық тілдік дағдыларын қолдана отырып, жасалған жұмыстары мен дайындау тәсілін сипаттай алады. • жобалық бұйымды кезең- кезеңімен орындау барысын түсіндіре (сөйлеу дағдылары) алады. •өз жұмысын және оны орындау бойынша нәтижелеріне талдау жасап, жұмысын таныстыра алады.